top of page
Zoeken

Leading by Connection

Dit kon ik niet langer tegenhouden!

"Cécile, we want more!"

Dat hoorde ik vaak van leidinggevenden, de afgelopen jaren. Ze kenden me van in company-trajecten, workshops of coachings en wilden graag verder hun leiderschap versterken, met mijn aanpak. Ik had intussen mijn handen vol aan een groeiend aantal opdrachten bij diverse grote en kleinere organisaties. En, aan de honderden managers (klinkt als veel en dat is het intussen ook😊) die ik hielp. Het kwam er kortom niet van… De vraag bleef echter maar terugkomen en raakte ook aan een lang gekoesterde droom: een langer traject naar de ‘core’ van leiderschap om diepgaande transformatie mogelijk te maken. Ik besloot ervoor te gaan en mijn nieuwe OPEN LEIDERSCHAPSTRAJECT, voor managers uit verschillende organisaties, is een feit. Een geweldige groep ervaren (project)leiders heeft zich al aangemeld en ik kan niet wachten om met ze aan de slag te gaan!! Ben jij die geëngageerde (project)leider op zoek naar de beste manier om het beste uit je medewerkers, team EN jezelf te halen? Dan ben je heel welkom om mee te doen. Ik heb als ervaren coach bij honderden managers van dichtbij gezien waar ze mee worstelen. Geëngageerde en (al zien ze het zelf nog niet altijd zo) krachtige personen met belangrijke ambities en dromen voor hun organisatie en team. En ze er vaak in zien vastlopen. Geen support of erkenning van hoger management, teams of medewerkers die dwarsliggen of middelmatig presteren, reorganisaties die ambities dwarsbomen. Enorm frustrerend… Toch hoeft dit niet zo te zijn. Mijn stelling is dat je je ambities en hoge doelen wel degelijk kunt realiseren, hoe weerbarstig de realiteit ook is. Dat doe je dankzij verbindende kwaliteiten en een hoge mate van zelfinzicht. Ontvankelijk zijn voor andermans ambities en vol (zelf)vertrouwen staan voor jouw dromen: zó weet je mensen mee te krijgen. Ze voelen dat je gaat voor een ‘win-win’ ipv. een ‘win-loose’, wat je geloofwaardig maakt en impact geeft. Hogere managementlagen win je voor je. Een succesvolle en vervullende carrière ligt in het verschiet. Ik hoor steeds van mensen die ik begeleidde, dat ik dit voor ze kon betekenen en wil het in mijn nieuwe programma ook aan jou leren. Je gaat je eigen doelen stellen en ze in de praktijk brengen, met behulp van de visie, vaardigheden en mindsets die het programma je aanreikt. Benieuwd? Let’s talk! Stuur een mailtje naar cecile.osse@play4growth.be dan kijken we samen of het programma ook iets voor jou is.


Comments


bottom of page